Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leeuw/domains/deleeuwenpartners.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2428
Accountant Startende ondernemer | De Leeuw & Partners

Startende ondernemer

Een heldere kijk op zaken

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Het ondernemingsplan, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en opzetten van de administratie, er komen veel financiële zaken kijken bij het opstarten van een onderneming. De Leeuw & Partners heeft jarenlange ervaring en kennis van zaken om startende ondernemers te begeleiden bij al hun administratieve en fiscale zaken. Wij zijn totaalaanbieder voor al uw financiële zaken en ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het bedrijf dat u in de markt wilt gaan zetten.

Uw Adviseur
Bent u op zoek naar een adviseur? De Leeuw & Partners geeft fiscaal advies en zorgt voor een complete begeleiding bij de financiële zaken van uw onderneming. Heeft u een idee, maar weet u niet hoe u het het beste aan kan pakken? Wij zijn uw sparringspartner en denken met u mee. De fiscaal adviseur geeft u deskundig advies welke rechtsvorm het beste bij u past. Wij regelen uw aanmelding bij de belastingdienst, de Kamer van Koophandel en overige instanties. Vervolgens zetten wij de administratie voor u op. Bij een VOF of BV adviseren wij over op te stellen contracten waarin afspraken tussen partners worden vastgelegd. De overheid stimuleert startende ondernemers via fiscale voordelen. Wij benutten deze voordelen voor u en streven naar de optimale situatie, zodat u geld bespaart.

De Leeuw & Partners is flexibel en toegankelijk voor iedere ondernemer. U kunt een afspraak maken op ons kantoor, bij u op de zaak of thuis. Ook in de avonduren zijn wij beschikbaar. Tegen een acceptabel tarief krijgt u helder en to the point advies.

Wilt u als startende ondernemer een gratis kennismakingsgesprek met een fiscaal adviseur?