Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leeuw/domains/deleeuwenpartners.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2428
Loonadministratie uitbesteden bij | De Leeuw & Partners

Loonadministratie

Alles eenvoudig onder één dak geregeld

Iedereen die personeel in dienst heeft moet een loonadministratie bijhouden voor de belastingdienst. Loonadministratie is een complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Voor ondernemers neemt het verzorgen van de loonadministratie vaak veel administratieve rompslomp met zich mee wat u veel tijd kost. Door uw loonadministratie uit te besteden kunt u zich volledig richten op uw bedrijf en weet u zeker dat uw loonadministratie voldoet aan alle regels en eisen. De Leeuw & Partners is totaalaanbieder voor al uw financiële zaken. Van administratie en aangiftes, fiscaal advies tot loonadministratie, wij helpen en adviseren u bij al uw administratieve en fiscale zaken.

Loonadministratie
De Leeuw & Partners verzorgt uw gehele loonadministratie. Zo zetten wij uw loonadministratie op, melden nieuwe medewerkers aan bij alle instanties en vragen het loonbelastingnummer aan. Uw personeel ontvangt maandelijks de loonstroken en jaarlijks de jaaropgave. Tevens verzorgen wij de loonaangifte. Wij gaan verder dan enkel het verzorgen van uw loonadministratie. Wij nemen een adviserende rol in en bieden u advies op maat. Betrokkenheid en service lopen als een rode draad door ons bedrijf. We hebben elke maand contact en u kunt altijd met uw vragen bij ons terecht. De Leeuw & Partners ontzorgt en bereikt voor u graag de optimale situatie op administratief en belastingtechnisch gebied.

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek voor uw loonadministratie?