Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leeuw/domains/deleeuwenpartners.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2428
Family Office - Vermogensbegeleiding | De Leeuw & Partners

Family Office – Vermogensbegeleiding

Een heldere kijk op uw vermogen met persoonlijke vermogensbegeleiding

Heeft u een groot vermogen, maar wilt u daar niet dagelijks mee bezig zijn? De Leeuw & Partners heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en neemt met family office voor u zorg uit handen. Wij geven vermogensbegeleiding aan particulieren, al dan niet met ondernemingen, en streven naar vermogensbehoud of groei. We formuleren met u een strategie die past bij u en uw familie en zorgen dat vermogensbeheerders zich aan uw richtlijnen houden. We ondersteunen u onafhankelijk en deskundig in uw contacten met uw adviseurs en zorgen dat u het totaaloverzicht houdt.

Family office vermogensbegeleiding
U bent succesvol en heeft aardig wat vermogen opgebouwd. Het zou zonde zijn als u hier een gedeelte van kwijtraakt door verkeerd beheer, u heeft er immers hard voor gewerkt. Als onafhankelijk vertrouwenspersoon die uw financiële situatie en familiare omstandigheden kent adviseren wij u graag bij het formuleren van uw beleid en bewaken voor u de uitvoering. U kunt aandacht geven aan de dingen die voor u belangrijk zijn. De Leeuw & Partners is betrokken en betrouwbaar en heeft service hoog in het vaandel staan. Wilt u weten hoe u uw vermogen het beste door kunt geven aan uw kinderen of kunt schenken aan anderen? Wij bekijken uw persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat uw vermogen goed geregeld is voor u en uw naasten. Voor nu, maar ook voor later na overlijden, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek over Family Office vermogens begeleiding?