Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leeuw/domains/deleeuwenpartners.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2428
Financieel advies Eindhoven | De Leeuw & Partners

Uw financieel adviseur voor ondernemers in regio Eindhoven

Bent u ondernemer en op zoek naar financieel advies in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Leeuw & Partners is een klantgericht belastingadvies- en administratiekantoor in Eindhoven en heeft alle expertise in huis om u te helpen met al uw financiële zaken. Elk bedrijf is anders, daarom bieden wij advies op maat. Via een persoonlijke aanpak leren wij u uw bedrijf, uw mogelijkheden en wensen kennen, zodat wij u op financieel gebied advies op maat kunnen bieden.

Waarom financieel advies?

Een onafhankelijk financieel adviseur is gespecialiseerd op financieel en fiscaal gebied en kent alle fijne kneepjes van het vak. Een onafhankelijk financieel adviseur helpt u zoeken naar de juiste oplossing. De financiële adviseurs van De Leeuw & Partners zijn continu op de hoogte van de laatste wijzigingen in de belastingwetgeving. Onze financiële adviseurs geven adviezen over uw fiscale positie en kunnen alle aangiften van de voorkomende belastingen verzorgen. Zij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaald, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Daarnaast heeft de Belastingdienst meer vertrouwen in aangiften die zijn ingevuld door een erkend adviseur dan een aangifte van een ondernemer zelf. Niet alleen is de kans op controle door de belastingdienst dan kleiner, u hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over uw belastingaangiften of een bezoek van de belastinginspecteur. Financieel advies kunt u zien als een waardevolle investering: een financieel adviseur zorgt ervoor dat u gebruik kan maken alle belastingvoordelen en ontzorgt u bij uw aangiften.

Financieel adviseur MKB

De Leeuw & Partners is dé financieel adviseur in Eindhoven voor het MKB. U kunt bij ons terecht met al uw financiële zaken. Van administratie en aangiftes tot fiscaal advies, wij bieden alle financiële diensten onder één dak. Dit maakt onze belastingadviseurs tot de adviseur en vertrouwenspersoon van ondernemers in het MKB. Bent u een startende ondernemer? Startende ondernemers begeleiden wij in het gehele traject, van aanmelding bij de Kamer van Koophandel tot deskundig advies welke rechtsvorm het beste bij u past.

 

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek met een financieel adviseur? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek?