Administratie en Aangiftes

Helder en doelgericht oplossingen bieden

Bent u ondernemer en heeft u hulp nodig bij uw administratie en aangiftes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Leeuw & Partners is een klantgericht administratiekantoor en helpt u graag met uw financiële zaken. Wij ontzorgen u als ondernemer van administratieve zaken, zodat u tijd bespaart en zich volledig kunt richten op uw bedrijf. Wij gaan verder dan enkel het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. Wij zijn uw financieel adviseur en sparringspartner en denken met u mee bij alles wat u op financieel gebied tegenkomt. De Leeuw & Partners biedt advies op maat met heldere, doelgerichte oplossingen.

Van administratie tot aangiftes, wij ontlasten u bij al uw financiële zaken. Zo verwerken wij periodiek uw administratie en stellen aan het einde van het jaar uw jaarrekening samen. Ook kunnen wij uw tussentijdse cijfers opstellen. Deze rapporteren wij voor elk gewenst moment, bijvoorbeeld per maand of kwartaal. Voor BV’s regelen wij de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en stellen we de notulen op. Indien wenselijk analyseren wij uw onderneming en maken wij een prognose van toekomstige resultaten die we omzetten in een financiële planning. Wilt u de administratie (gedeeltelijk) zelf doen? Dat is ook mogelijk. Wij verrichten dan de controle over uw administratie.

Tevens verzorgen wij al uw aangiftes binnen het gestelde termijn. De aangifte omzetbelasting kunnen wij maandelijks, per kwartaal of per jaar verrichten en de aangifte vennootschapsbelasting wordt jaarlijks verricht. Hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting of erf- en schenkbelasting? Ook daar helpen we u graag mee. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor het verwerken van uw administratie en verzenden uw aangiften en informatie digitaal.

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek?