Uw accountant in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar een accountant in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Leeuw & Partners is een klantgericht belastingadvies- en administratiekantoor in Eindhoven en heeft alle expertise in huis om u te helpen met al uw financiële zaken. Van administratie tot aangiftes, wij ontzorgen u als ondernemer van a tot z. Op deze wijze bespaart u tijd en kunt u zich volledig richten op uw bedrijf. Onze accountants gaan verder dan enkel het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte, wij nemen ook een adviserende rol in. Wij zijn uw financieel adviseur en sparringpartner en denken met u mee bij alles wat u op financieel gebied tegenkomt. De Leeuw & Partners biedt advies op maat met heldere, doelgerichte oplossingen.

Waarom een accountant?

Een accountant is gespecialiseerd op financieel en fiscaal gebied en kent alle fijne kneepjes van het vak. De accountants van De Leeuw & Partners zijn continu op de hoogte van de laatste wijzigingen in de belastingwetgeving. Zo ontlast de accountant u van administratieve taken en kan de accountant in de meeste gevallen zorgen voor financieel voordeel.

MKB accountant

De Leeuw & Partners is dé accountant voor het MKB. U kunt bij ons terecht met al uw financiële zaken. Van administratie tot loonstroken, wij bieden alle financiële diensten onder één dak. Dit maakt onze MKB accountants tot de adviseur en vertrouwenspersoon van ondernemers in het MKB. Bent u een startende ondernemer? Startende ondernemers begeleiden wij in het gehele traject, van aanmelding bij de Kamer van Koophandel tot deskundig advies welke rechtsvorm het beste bij u past.

Accountant Eindhoven ZZP

Ook ZZP’ers zijn belasting verschuldigd en dienen hun financiële administratie op orde te hebben. Juist voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Maar die moet u dan wél kennen. Een accountant kunt u zien als een waardevolle investering: een accountant voor ZZP’ers zorgt ervoor dat u gebruik kan maken alle belastingvoordelen. Daarnaast kan uw accountant u helpen bij het efficiënter verwerken van uw administratie.

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek met een accountant? Neem vrijblijvend contact op!